eventfotografie

eventfotografie tijdens een diner in de pieterskerk, door evenementen fotograaf Mike van Bemmelen

Event fotografie door een professionele evenementen fotograaf

evenementen fotografie, foto's van bijeenkomst, door evenementen fotograaf Mike van Bemmelen

Fotografeer uw event: van seminar tot beurs, lezing of bijeenkomst.

Een mooi verslag van uw beurs, sprekers en gasten. Zo heeft u straks goed beeldmateriaal voor uw website en socials. Een goede fotograaf kan een mooi verslag maken zonder een storende factor te zijn en zonder op te vallen. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur heb ik weinig licht nodig en probeer flitsers te vermijden.

grachtenconcert Leiden Jochem Meyer fotografie door evenementen fotograaf Mike van bemmelen

Ga voor een professionele evenementen fotograaf, u ziet het verschil! 

Het organiseren van een evenement kost tijd, geld en moeite. Er gaat vaak lange tijd van grondige voorbereiding aan vooraf. Hoe mooi is het als na afloop kwalitatief goed beeldmateriaal beschikbaar is. Bijvoorbeeld om te delen op social media, gebruik op de website of als naslagwerk.

Ga voor een professionele evenementen fotograaf want het verschil gaat u zien. Geen overbelichting door (onjuist) gebruik van flitsers, iedereen goed zichtbaar op de foto en de sfeer spat van het beeld. Dat is wat u krijgt wanneer u kiest voor Mike van Bemmelen.

eventfotografie, foto van presentatie, seminar op de foto door evenementen fotograaf Mike van Bemmelen

Het team van collega’s goed op de foto? 

Wilt u het team van collega’s goed op de foto zetten? Dat kan natuurlijk door een event te fotograferen. U krijgt dan mooi beeldmateriaal uit echte situaties. Zo krijgen bijvoorbeeld zakenrelaties en potentiële nieuwe collega’s een goed beeld van het bedrijf en de activiteiten die er worden georganiseerd. 

U kunt er ook voor kiezen om een groepsfoto met alle collega’s te laten maken of bijvoorbeeld een teamfoto van de directie. En als we er toch zijn, we kunnen ook een zakelijk portret van uw medewerkers maken voor bijvoorbeeld Linkedin. Met mooie bedrijfsfotografie krijgt het bedrijf niet alleen van binnen maar ook naar buiten toe de gewenste professionele uitstraling. 

zakelijke sfeerfoto op kantoor, sfeerbeeld foto van presentatie, seminar op de foto door evenementen fotograaf Mike van Bemmelen