Groepsfoto’s

Familiefoto's

Herinnering voor het leven.

Een familiefoto (laten maken) geeft een herinnering voor het leven. Spreek af in de studio van Mike van Bemmelen Fotografie of op een bijzondere locatie.

Een dierbare herinnering

Een kunstwerk en een dierbare herinnering van je kinderen, kleinkinderen, ouders, broers en zussen.

Een familiefoto roept herinneringen op. Zelfs als familieleden ver weg wonen of wegvallen, heb je met een blik op de foto het idee dat ze toch dichtbij zijn. Dat is de kracht van elk familieportret, hoe kleurloos, wazig en slecht in scène gezet ook. Een professionele gezins- of familiefoto is echter meer. Hij is ook een kunstwerk in die ene kast of op die kale plek aan de muur. Zo geeft hij de kamer persoonlijkheid, is hij een eye catcher en voeding voor gesprekken en geeft hij je nog meer reden om erbij weg te dromen.

Is die oude foto van het gezin of de familie aan vervanging toe? Omdat hij verkleurd is, de kinderen inmiddels groot en de ouders inmiddels opa en oma zijn? Of is er een speciale gelegenheid, die uitnodigt om het gezin (eindelijk helemaal compleet) op de foto te zetten door een familiefotograaf? Zijn opa en oma 40 jaren getrouwd of gaat je vader met pensioen? Komt Moederdag of Vaderdag eraan of wil je iets bijzonders geven voor welke feestdag dan ook?

Met de hele familie op de foto is meer dan een mooi portret

Een gezins- of familiefoto is een van de mooiste, meest originele cadeaus om te geven. En te krijgen. Alleen met het gezin of de hele familie op de foto gaan is al een geweldige belevenis!

Een familiefotosessie is niet alleen leuk voor opa’s, oma’s, vaders, moeders en hun kinderen. Het is ook een originele, leuke en soms hilarische activiteit voor een familie-, of een broer- en zussendag.

 

In de fotostudio of op locatie?

Een gezins- of familiefoto is een van de mooiste, meest originele cadeaus om te geven. En te krijgen. Alleen met het gezin of de hele familie op de foto gaan is al een geweldige belevenis!

De fotoshoot kan plaatsvinden in de professionele, ruime en sfeervolle fotostudio in Zoeterwoude. Er is plaats voor groepsfoto’s tot meer dan 30 personen. Het grote voordeel van een fotoshoot in de studio is, dat het altijd door kan gaan, ongeacht het weer. En dat is wel zo prettig als je iedereen bij elkaar hebt gekregen!

De foto’s kunnen echter ook genomen worden op een door jullie gekozen locatie, zowel buiten als binnen. Of … bij je eigen voordeur. Een voordeurshoot is vanaf het begin van portretfotografie al een populaire locatie. Kijk maar eens naar familiefoto’s van (bijna) een eeuw geleden. Mijn eigen opa, die dit bedrijf bijna 100 jaren geleden oprichtte, legde al gezinnen en families vast op de gevoelige plaat … bij hun voordeur. Het is een veilige en daardoor opnieuw populaire manier om tijdens corona foto’s te laten maken door een familiefotograaf.

De keuze voor de fotolocatie is aan jullie!

De fotografiecadeaubon

Je wilt een familiefoto laten maken als cadeau, maar het zou leuk zijn als degene die het cadeau krijgt ook op de foto staat. Denk dan eens aan fotografiecadeaubon. Nadat je de cadeaubon ontvangt, maak je gezamenlijk met mij een afspraak voor de familiefotoshoot.

familiefoto's gezinsfoto's
voordeur fotoshoot
voordeur fotoshoot
groepsfoto familiefoto gezinsfoto1001