Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Contact

Zoeterwoude, Zuid Holland
Email: info@fotografievanbemmelen.nl
Telefoon: +31 (71) 5801353

  Contact

  Wilt u contact opnemen voor informatie of wilt u een afspraak maken ? Neem contact op via het contactformulier en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard mag u ook belle, krijgt u de voicemail spreek deze in en ik bel terug. Het is NIET mogelijk om whatsappberichten te sturen.

  Studio Adres

  Bezoek de fotostudio!

  U bent van harte welkom in de fotostudio in Zoeterwoude-dorp. Omdat we geen vaste werktijden hebben we ook geen vaste openingstijden. Bel altijd voor een bezoek en we nemen ruim de tijd voor u !

  De studio ligt 3 min. van de afslag van de A4 in het hartje van Zoeterwoude dorp met met gratis parkeergelegenheid rondom.

  Fotografie Mike van Bemmelen
  Dorpsstraat 14
  2381EL Zoeterwoude
  Zuid Holland
  Nederland

  071-5801353

  Meer weten over de fotograaf

  Mike van Bemmelen, professioneel fotograaf. Zakelijk fotograaf, familie fotograaf en sport fotograaf. Fotostudio in Zoeterwoude en fotografie op locatie.

  Koffie

  Goede koffie mag nooit ontbreken in een fotostudio. Als koffie liefhebber en amateurbarista maak ik voor mijn bezoek de lekkerste cappuccino, Latte, Flat White of espresso!

  Bereikbaarheid en parkeren

  De fotostudio is gelegen in Zoeterwoude dorp en is uit diverse richtingen zeer goed bereikbaar. Aangezien we slechts een paar minuten van de afslag aan de A4 zitten is de studio vanuit Rotterdam ( ong. 25 mintuten) en Amsterdam ( ong 30 minuten ) ook zeer goed bereikbaar. Er voldoende gratis parkeerruimte rondom de studio. 

  Fotostudio op locatie

  Wilt u liever de foto’s bij u op het bedrijf gemaakt hebben, ook dat is uiteraard mogelijk. Met een mobiele flitsinstallatie, die ook zonder externe stroom werkt, bouw ik een complete fotostudio op locatie!