bedrijfsfotografie

sfeerfoto's en actiefoto's bij bedrijven

Bedrijfsfotografie

Op zoek naar een mooie teamfoto, sympathieke portretten van de medewerkers of sfeerfoto’s die uw bedrijf weerspiegelen?

Fotografie van Bemmelen is meer dan 90 jaar en 3 generaties specialist in het maken van foto’s voor bedrijven. Of het nu gaat om portretten van de directie, een groepsfoto van het voltallige personeel, fotografie van het interieur of sfeerfoto’s van de medewerkers, wij zijn van alle markten thuis!

Hieronder een aantal links naar diverse pagina’s met onze specialisaties. Staat hier niet bij wat u zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Zakelijke portretten

Op de pagina van zakelijke portretten vindt u een grote diversiteit aan portretfoto’s gemaakt bij diverse bedrijven. De foto’s zijn onder andere gemaakt in de bouw, op kantoor, in de tuin en in de fabriek.

Sfeerfoto’s

Sfeerfoto’s dragen in een belangrijke mate mee aan de uitstraling van de website van een bedrijf. Gelukkig vervangen steeds meer bedrijven de “foute” stockfoto’s met realistische foto’s van echte medewerkers in plaats van net iets te mooie fotomodellen.

Interieurfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie voor websites, jaarverslagen, advertorials, magazines en socialmedia.

Vastgoedfotografie

Fotografie voor Architecten, bouwbedrijven, aannemers, projectontwikkelaars. Fotografie dmv een drone of hoogtestatief.

Linkedinfoto

De beste versie van jezelf op socialmedia. Maak een goede eerste indruk op LinkedIn, facebook of de bedrijfswebsite.

Groepsfoto’s

Trots op jullie team ? Laat een mooie groepfoto / teamfoto maken in de stijl en sfeer van jullie bedrijf.

Productfotografie

In de fotostudio in Zoeterwoude of bij u op locatie, goed uitgelicht waarbij uw product perfect gepresenteerd wordt. Achtergronden verwijderen en aanpassen “photoshoppen” behoort ook tot de mogelijkheden, allemaal in eigen huis.

 

Sfeerfoto’s

Voor de website of personeelsadvertenties, met goede foto’s laat je de online bezoeker alvast de sfeer proeven van het bedrijf. Uiteraard op jullie eigen locatie met jullie eigen mensen.