bedrijfsfotografie

bedrijfsfotografie; sfeerfoto's en actiefoto's en portretten

Bedrijfsfotografie

Bent u op zoek naar aansprekende bedrijfsfotografie? Een mooie teamfoto, sympathieke portretten van de medewerkers, sfeerfoto’s die uw bedrijf weerspiegelen of professionele bedrijfsfoto’s van uw vastgoed? Of bent u aansprekende video content op omdat u meer wilt opvallen? Kies dan voor een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in bedrijfsfotografie. 

Professionele bedrijfs fotograaf Mike van Bemmelen

Fotografie van Bemmelen is meer dan 90 jaar en 3 generaties specialist in het maken van professionele bedrijfsfoto’s. Of het nu gaat om een zakelijk portret van de directie, een groepsfoto van het voltallige personeel, fotografie van het interieur of sfeerfoto’s van de medewerkers, wij beheersen alle takken van bedrijfsfotografie! Wij zorgen ervoor dat u unieke, origineel en professioneel beeld krijgt waarmee uw bedrijf een gezicht krijgt. 

Hieronder een aantal links naar diverse pagina’s met onze specialisaties. Staat hier niet bij wat u zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Een overzicht van onze bedrijfsfotografie​

Zakelijke portretten

1 van mijn belangrijkste onderdelen van de bedrijfsfotografie zijn de zakelijke portretten. In de portfolio vindt u een grote diversiteit aan portretfoto’s gemaakt bij diverse bedrijven. Deze bedrijfsfoto’s zijn onder andere gemaakt in de bouw, op kantoor, in de tuin en in de fabriek; portretfotografie voor websites, jaarverslagen, advertorials, magazines en socialmedia.

Sfeerfoto’s bij bedrijven

Sfeerfoto’s dragen in een belangrijke mate mee aan de uitstraling van de website van een bedrijf. Omdat de “foute” stockfoto’s echt niet meer kunnen, vervangen steeds meer bedrijven hun stockfoto’s door realistische foto’s van echte medewerkers. Dat veel stockfoto’s echt niet meer kunnen kun je lezen in de blog van Frankwatching, het toonaangevende marketing blog van Nederland.

vastgoed en architectuur fotografie van een bedrijfspand - kantoor foto door Mike van Bemmelen

Vastgoedfotografie

Fotografie van bedrijfspanden voor architecten, bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars. Omdat drones soms niet toegestaan zijn kunnen we de fotografie ook verzorgen met een hoogtestatief.

Eventfotografie

Fotoreportage van uw bedrijfsevenement. Sfeervol vastgelegd door een fotograaf die niet op valt en de mooiste foto’s maakt, omdat je straks op social de mooiste plaatjes wilt delen! Kijk verder in de portfolio.

linkedinfoto profielfoto

Linkedinfoto

De beste versie van jezelf op socialmedia. Maak een goede eerste indruk op LinkedIn, facebook of de bedrijfswebsite. Je profielfoto is vaak wat blijft hangen bij de bezoeker. Een krachtige, zakelijke profielfoto versterkt je profiel en onderstreept je professionaliteit.
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven, originele foto met collega's - door Mike van Bemmelen professioneel fotograaf zakelijke teamfoto's

Groepsfoto’s

Trots op jullie team ? Laat een mooie groepfoto of  teamfoto maken in de stijl en sfeer van jullie bedrijf.

videobanners bedrijfsfilms

Videobanners

Bewegend foto’s als eyecatcher voor je homepage, hierdoor val je nog meer op ten opzichte van je concurrentie. Met korte filmpje op je homepage hou je de aandacht langer vast.

Corporate fotograaf inhuren

Een corporate fotograaf inhuren die foto’s maakt van uw bedrijf of personeel? Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Uw bedrijf krijgt online en offline dezelfde uitstraling. Op uw website, social media, persoonlijke handtekeningen en jaarverslagen; overal laat u dezelfde merkbeleving terugkomen. 

Mocht u nog twijfelen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor bedrijfsfotografie te bespreken. Of kom langs in mijn studio in Zoeterwoude waar we onder het genot van een goede kop koffie uit mijn koffiebar de wensen kunnen doornemen. 

Kosten bedrijfsfotografie

De kosten van bedrijfsfotografie zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het onmogelijk om hier een prijskaartje af te geven.

Een opdracht is niet snel te groot of te klein, hierdoor heb ik enorme diversiteit aan bedrijfsklanten.

Mijn klanten zijn kleine bedrijfjes met een bescheiden budget die slechts een paar mooie foto’s voor de website nodig hebben tot grote bedrijven waar ik soms een paar dagen fotografeer en film. 

Heeft u interesse in wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Laat een bericht achter en ik neem contact met u op.

Mike van Bemmelen, professioneel fotograaf. Zakelijk fotograaf, familie fotograaf en sport fotograaf. Fotostudio in Zoeterwoude en fotografie op locatie.