groepsfoto’s teamfoto’s

groepsfoto's

Groepsfoto's voor bedrijven en teams

Trots op jullie team ? Laat een mooie, spontane, gekke stoere of stijlvolle groepsfoto maken!

Trots op je team ?

Laat een mooie groepsfoto maken
met al je collega's

Het wordt tijd dat jouw team eens echt mooi op de foto gaat! Laat je klanten op een leuke manier kennismaakt met de mensen achter je bedrijf. Maak je bedrijf persoonlijker; klanten doen zaken met mensen!

groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven

Laat zien wie jullie zijn !

Denk van te voren na hoe jullie je willen presenteren. Blader daarom gerust eerst door het portfolio om ideeën op te doen. Willen jullie stoer, toegankelijk, chique of gek overkomen.? Belangrijk om over na te denken!

Belangrijke zaken waar je op moet letten om een echt leuke, creatieve teamfoto voor je bedrijf te maken zijn kleding en locatie, laat ook de fotograaf meedenken in het proces.

Kleding

Geef je medewerkers een kledingadvies mee voor de dag van de fotoshoot.

Iedereen in dezelfde kleurtinten of in bedrijfskleding kan enorm veel rust brengen in de foto. De locatie / achtergrond is ook bepalend voor de sfeer, belangrijk dat de achtergrond ook nog voor wat betreft de kleuren past bij de tinten van de kleding. 

Felle kleuren zorgen vaak voor een rommelig geheel. Rustige pasteltinten passen in bijna iedere omgeving. Het kan mooi uitkomen om de kleuren van je huisstijl aan te houden. Drukke motieven of prints en teksten op kleding raad ik zeker af.

Maak een briefing voor je team om niet voor verassingen te komen staan en raad iedereen aan om een extra kledingstuk mee te nemen zodat er eventueel nog gewisseld kan worden als je meerdere teamfoto’s wilt maken.

originele groepsfoto en teamfoto's
bestuursfoto Curius
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven
groepsfoto teamfoto zakelijk bedrijven

Samengestelde groepsfoto’s

Het is ook mogelijk om een groep samen te stellen uit meerdere foto’s. Dit wordt nogal eens gedaan bij teams waar de samenstelling vaak veranderd of waar de groep onmogelijk tegelijk bij lekaar kan komen.

Het voordeel is dat de foto steeds aanpasbaar is. Bij dergelijke samengestelde groepsfoto’s is het wel belangrijk dat de foto’s steeds op exact dezelfde manier worden gemaakt omdat je anders makkelijk gaat zien dat het een samengestelde groepsfoto is. Om deze reden maken we dergelijke groepsfoto’s bij voorkeur in de studio in Zoeterwoude.

Teamfoto BS Leiden dames 1
groepsfoto teamfoto korfbal vereniging Fiks