profielfoto-portretfoto-zakelijk

De beste zakelijke versie van jezelf!

Sympathieke portret- en profielfoto’s voor formele en informele zakelijke portretten

Zakelijke portret- of profielfoto’s, de termen worden door elkaar gebruikt. En er zijn overeenkomsten: jij wilt professioneel overkomen én jezelf laten zien … op je paasbest. Het grote verschil tussen een profiel- en een portretfoto zit hem in de toepassing en daarmee in de setting.

Een zakelijke profielfoto is een close-up van je gezicht en is geschikt voor een smoelenboek en je socialmediaprofiel, zoals op LinkedIn en Instagram.

Een zakelijke portretfoto laat meer van jou en eventueel je omgeving zien en vertelt zo meer over jou als persoon en je werk. Vaak worden meerdere portretfoto’s gemaakt in verschillende settings, toepasbaar voor allerlei zakelijke uitingen zoals op je website, in socialmediaberichten, in socialmediaheaders en op flyers. En als fotograaf heb ik meer artistieke mogelijkheden bij portretfotografie.

Zakelijke profielfoto: de beste versie van jezelf.

Bedrijven die een product verkopen weten het allang: dat product verdient de beste etalage en dus prachtige foto’s. Mooi beeldmateriaal verkoopt immers.

In mijn werk maak ik veel profielfoto’s van mensen, die in de zakelijke dienstverlening werkzaam zijn en dagelijks te maken hebben met klanten. Als zakelijk dienstverlener verkoop jij jezelf en een tweede kans op een eerste indruk krijg je niet. Een uitsnede van een vakantiefoto of een profielfoto met je kind op een zakelijk profiel kan niet meer als je serieus genomen wilt worden. Zie je er verzorgd uit en heeft je profiel een positieve, professionele uitstraling, dan zal men je eerder benaderen.

Een goede profielfoto is vaak even belangrijk als de teksten op je website, LinkedIn, Instagram en andere kanalen. Na duizenden profielfoto’s te hebben geschoten kan ik zeggen, dat het mij altijd lukt om sympathieke portretfoto’s te maken, die de beste versie van jezelf laten zien. Ben jij een sprankelende persoonlijkheid en sympathiek of …? Je profielfoto laat dat zien.

Zakelijke portretfoto: jij en je professie in de juiste context.

Zakelijke portretfoto’s die jou en je werk of hulp in de juiste context neerzetten dragen bij aan je imago. Ze tonen je persoonlijkheid en/of de bedrijfscultuur en vertellen meer dan een profielfoto. Een zakelijke portretfoto is voor mij een portret, dat relevant is voor het werk dat je doet.

In meerdere settings en outfits maak ik een prachtige, professionele fotoshoot en toon ik je beste zakelijke versie, geschikt voor tal van marketinguitingen. U kunt terecht in de fotostudio in Zoeterwoude, tussen Leiden en Zoetermeer ( slechts 20 minuten van Den Haag of Amsterdam) of op locatie, binnen of buiten.

Wil je inspiratie opdoen kijk dan in de portfolio.