Specialist in fotografie en film voor advocatuur en notariaat

Informele sfeerfoto's op kantoor
portfolio sfeerfoto's
Stijlvolle sfeer- en portretfoto's
portfolio sfeerfoto's
Previous
Next

Fotospecialist voor de advocaat en notaris

Fotografie van Bemmelen is al jaren gespecialiseerd in het maken van mooie sfeerbeelden bij advocatenkantoren en notariaten. Fotografie en film voor website en social. Fotografie voor werving van klanten maar ook voor werving van personeel.

Mooie sympathieke beelden op de website zijn niet alleen belangrijk voor potentiële klanten maar zijn ook zeer belangrijk voor de werving van nieuwe medewerkers.

Snelheid, nauwkeurig, efficiënt en met oog voor detail. Meedenken en adviseren, samen met u maken we de beelden die bij jullie stijl passen.

Stockfotografie

Gebruiken jullie voor de website nog steeds stockfoto’s op de website in plaats van foto’s en film van echte medewerkers en kantoor?

Bedenk eens hoe je het zelf zou vinden als je ergens gaat solliciteren en die leuke medewerkers op de website blijken fotomodellen te zijn en dat prachtige kantoor blijkt ook helemaal niet te zijn waar je gaat werk. Die oké dus !

Heb ik niet kunnen overtuigen dat stockfoto echt niet meer kunnen ? Lees dan het bericht van Frankwatching, het meest vooraanstaande marketingboog van Nederland:

“waarom je vandaag nog wilt stoppen met stockfoto’s”

Voor wie ?

Mijn klantenbestand is zeer divers, van zzp’r tot bedrijven met 100+ medewerkers. Een opdracht is niet snel te groot of te klein. Uiteraard heb ik veel meer verschillende klanten maar een heel groot deel van mijn tijd werk ik voor advocaten- en notariskantoren, vaak is hier een combinatie.

zakelijk informeel portret vrouw

Wat kan ik voor jullie betekenen ?

Van de portretten of profielfoto’s van de medewerkers, de groepsfoto’s en de sfeerfoto’s tot groepsfoto’s sfeerfilmpjes,voorstelvideo’s videopitches.  Maar ook het maken van een plan, scripting van de films en de editing.

Formeel of informeel

Wat past bij jullie kantoor, formele of informele spontane fotografie. Uiteraard kan ik beide maken, passen bij jullie stijl.

bedrijfsfotografie

Samenwerken

Het slagen van een shoot valt en staat bij een goede samenwerking.

Sommige van mijn klanten werken met grote communicatiebureau’s, anderen hebben zelf een marketing- of communcatieadeling en de kleinere kantoren hebben vaak een secretarieel medewerker die dit er bij doet. In alle gevallen is het van belang dat er goed overleg is. Soms is er een plan en in sommige gevallen draag ik de plannen en ideeën aan, alles is mogelijk.

 

    Next uitvaartfotografie

    Comments are closed.