uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie voor een dierbare herinnering.

Bij een begrafenis of crematie kies je als nabestaande graag voor een persoonlijke benadering. Afscheid nemen is immers een zeer persoonlijke gebeurtenis.

Op de dag van het afscheid leef je in een roes van emotie. Daarom gaat er veel aan je voorbij. Een mooie fotoreportage, gemaakt door een professionele uitvaartfotograaf, biedt de mogelijkheid om terug te kijken op de dag als je daar behoefte aan hebt. Het kan helpen bij het rouwproces. Een fotoalbum van de begrafenis, crematie of herdenkingsdienst geeft je bovendien een dierbare herinnering mee.

Afscheidsfotograaf bij de begrafenis of crematie

Een stijlvol fotoalbum is een waardevolle herinnering voor directe nabestaanden, maar ook voor hen die niet aanwezig konden zijn. En voor kinderen, die op het moment van afscheid nog klein zijn, kan het helpen om alles beter te begrijpen.

Het vastleggen van het afscheid van een dierbare is voor mij persoonlijk dankbaar werk. Als uitvaartfotograaf leg ik de momenten van een uitvaart op een discrete manier vast door op de achtergrond te blijven. 

Door jarenlange ervaring en de meest geschikte apparatuur kan ik de uitvaart fotograferen zonder flitser, ook als de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. De camera’s die ik gebruik zijn bovendien volkomen stil, waardoor ze geen stoorzender vormen. Wilt u weten of ik beschikbaar ben om de crematie, begrafenis of herdenkingsdienst te fotograferen? Bel mij of stuur mij een bericht per e-mail. Geef bij uw aanvraag de tijd en locatie van de uitvaart indien mogelijk. Uw aanvraag wordt uiteraard met spoed en discretie behandeld.

071-5801353

woman
Prev Wild Question Marks and devious semikoli

Comments are closed.