Architectuurfotografie in de avond

binnenhof hofvijver Den Haag avondopname

 

Architectuurfotografie
in de avond

Gisteravond was ik als  bezoeker voor het eerst aanwezig bij de museumnacht in Den Haag, #mndg.. Wat een geweldige event. Tijdens de museumnacht zijn veel musea maar ook andere monumentale panden in de stad geopend. Op sommige plekken zijn tentoonstellingen, op andere voorstellingen maar het is vooral erg gezellig en druk.

Wat een prachtige architectuur en wat een heerlijke stad om rond te lopen en te fotograferen. Het was een mooie avond met volle maan en veel monumentale panden waren prachtig verlicht.

Helaas geen statief mee…

 

Nu kom ik overdag voor mijn bedrijfsfotografie wel vaker in deze statige stad, dit keer was ik er ‘s avonds.

Omdat ik met een hele andere reden dan het maken van architectuurfotografie naar Den Haag was gekomen had ik, helaas, geen camera en statief mee… maar wel mijn iphone. Om echt mooie en ragscherpe foto’s te maken waar ook de maan er mooi op staat is een goede camera en een stevig statief essentieel.

Voor een foto gemaakt uit de hand ( zonder statief) en in het donker is dit best een aardig plaatje geworden.

Avondopnamen

Na de stad in de avond bewonderd te hebben waren we erg onder de indruk en hebben direct afgesproken om een keer terug te komen om architectuurfoto’s te maken in de avond… maar dan met statief!

Mike als natuurfotograaf
Prev In de huid van de natuurfotograaf
Next "Werken bij" filmpjes voor socialmedia
teaser voor socialmedia

Comments are closed.